Stolpejakten

Stolpejakten går ut på å finne stolper sentralt plassert i kommuner over hele Norge. Stolpebesøk kan registreres på papir, nettsiden eller via appen. Vi tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle, uansett funksjonsevne.

Last ned stolpejakt-appen i Google Play   

Last ned stolpejakt-appen i App Store

Slik fungerer det 

1. Finn stolper

Det første du trenger for å være med på stolpejakten er kartet hvor stolpeplasseringene er markert. Kartet eksisterer i to versjoner: fysisk kartmappe eller elektronisk integrert i app. Kart finner du her (PDF, 8 MB) eller på Stolpejakten-appen, som kan lastes ned gratis fra Google Play eller AppStore. Når kart er på plass er det bare å komme seg ut og finne stolper. Det er mange stolper å finne fordelt på fire ulike vanskelighetsgrader. Finner du alle?

Stolpene har følgende vanskelighetsgrader:

GRØNN – veldig enkel, kan nåes med sykkel og rullestol

BLÅ – enkel

RØD – medium

SVART – vanskelig

2. Registrer

Du velger selv hvor mange stolper du finner. Uansett, det er artig å ha oversikten over hvordan man ligger an! Dette gjøres ved å registrere stolpene, enten elektronisk med app eller via vår nettportal, eller manuelt ved å fylle inn direkte på kartet. For å registre elektronisk kreves en konto. Det kan du opprette på nettsiden, og det er og vil alltid være gratis!

Hver stolpe er påtrykt en kode og en QR-kode. For manuell registrering noteres koden rett på kartet, som senere sendes inn. For elektronisk registrering brukes enten Stolpejakten-appen for å scanne stolpenes QR-koder, eller innplotting av koden i din konto på nettsiden. Så enkelt!

3. Vinn premier

Hver registrerte stolpe gir deg et lodd i trekningen av flotte premier fra våre samarbeidspartnere i ditt nærområde. Dine vinnersjanser øker altså med antallet registrerte stolper. Ved å registrere stolpene elektronisk er du automatisk med i trekningen. 

Ved manuell registrering må kartet sendes inn til:

Hattfjelldal kommune
O.T. Olsens vei 3A
8692 Hattfjelldal

Att: Aud Ringsø

Last ned kartet (PDF, 8 MB)